Коментарът на депутата от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов, направен в почивката на

...
Коментарът на депутата от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов, направен в почивката на
Коментари Харесай

Рашидов се извини: Използваният от мен език е недопустим

Коментарът на депутата от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов, изработен в почивката на изключителното заседание на Народното събрание в понеделник, за който GlasNews ви осведоми, провокира скандал и вълна от отвращение. 

„ Има и в този момент закони. К‘во чешеме езици? Всички к**ви се разсъниха да се сетят, че са били преди 15 години изнасилвани. Като с оня американския режисьор, където го направиха на маймуна “, се чува да споделя Рашидов.

Като " неуместни " и " неприемливи " дефинира думите на Вежди Рашидов шефката на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

" Думите, изречени от Вежди Рашидов са неуместни и неприемливи, изключително в сегашния спор и миг. ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили изрично се разграничава от изрече и наличието и упорства Вежди Рашидов да се извини обществено ", написа тя в обществените мрежи.

В позиция, изпратена до медиите, Рашидов сервира публично опрощение. 

" Извинявам се за изречените от мен думи през днешния ден по време на почивката на пленарното съвещание. Давам си сметка, че употребяваният от мен език е неприемлив, изключително в сегашния спор и миг. Още един път апелирам за опрощение пред цялото българско общество и всички жертви на принуждение ", споделя Рашидов.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР